DJ gezocht

DJ gezocht

DJ gezocht? Sax on the Beats is meer dan dat. Namelijk een dj met saxofonist met ervaring met optreden op vele feesten en festivals in binnen- en buitenland. Met ervaring op alle soorten feesten, zoals huwelijksfeest, bedrijfsfeest, studentenfeest, schoolfeest en nog veel meer: Sax on the Beats heeft het allemaal al eens gedaan. Zoek je dus een dj: kijk dan eens rond op onze pagina of neem contact op als je vragen hebt. Ben je al een beetje enthousiast? Check dan onze beschikbaarheid, omdat onze agenda al redelijk vol zit. Dit verplicht je overigens tot niets!

Allround

Sax on the Beats heeft dus ervaring met vele verschillende soorten feesten, we zijn dus behoorlijk allround. Vertel ons wat voor soort feest je wilt organiseren en wat voor sfeer je daarbij in gedachte hebt en wij geven je een beeld van hoe wij het voor ons zien. Samen komen we tot een mooie vorm!

Samenwerken met andere bands

Sax on the Beats werkt samen met andere bands en met verhuurders van geluidsapparatuur. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker.
Zo treden we regelmatig op met de succesvolle coverband Groove Department. Wij stemmen het programma met elkaar af, zodat dat goed op elkaar aansluit en we maken gebruik van elkaars geluidsapparatuur.
Dat zorgt er voor dat jij geen omkijken hebt naar de organisatie van het feest en je bespaart een hoop geld op de apparatuur.
En het allerbelangrijkste: het wordt een nog groter feest!

Sax on the Beats: hoe het begon

Sax on the Beats is ooit begonnen uit een samenwerking tussen jeugdvrienden uit Friesland Jan Koetje (bekend van onder andere de succesvolle coverband Groove Department) en Tim. In de jaren daarna hebben ze vaak samen opgetreden. Ook trad dj Tim, onder de naam Sax on the Beats regelmatig op met andere saxofonisten, onder andere Pieter Oomen (ook eerder deel van Groove Department), Nick (Broken Brass Ensamble en Arjen (onder andere bekend van zijn tijd bij The Cool Quest).