DJ huwelijk

DJ huwelijk

DJ huwelijk nodig? Sax on the Beats is een act bestaande uit een dj en saxofonist . Ze hebben veel ervaring met optreden op huwelijken door heel Nederland en ver daarbuiten.  Dus: dj gezocht voor je huwelijk? Kijk dan niet verder, want Sax on the Beats is meer dan dat, je krijgt er een saxofonist bij!

Sax on the Beats heeft veel ervaring op veel verschillende soorten feesten. Denk aan bedrijfsfeesten, festivals, studentenfeesten maar ook heel veel huwelijken. En ook heel veel verschillende soorten huwelijken. Dus wat voor soort huwelijk het ook wordt, overweeg eens of Sax on the Beats iets voor je is. We overleggen met je over wat voor sfeer je wilt creëren. We kunnen ook voordien met je bespreken wat voor soort muziek je leuk vindt, zodat we hier op in kunnen spelen. In overleg is er veel mogelijk!

Band huwelijk

Sax on the Beats werkt regelmatig samen met andere acts en bands. Ook erg handig voor een feestavond van een huwelijk! Zo treedt Sax on the Beats regelmatig op met Groove Department: een bekende coverband, bekend van optredens in Nederland, Curacao, Europa, en ver daarbuiten!

Apparatuur

Een huwelijk is vaak op een locatie waar de geluidsapparatuur niet aanwezig is. Vaak zowel voor de dj als voor de band niet. Sax on the Beats kan dit voor je regelen, zodat jij je hier helemaal niet mee bezig hoeft te houden. Sax on the Beats huurt dan zelf de apparatuur die ze nodig hebben, en kan ook -stel dat je een band hebt gehuurd- samen gebruik maken van dezelfde apparatuur. Dit bespaart jou een hoop kosten en omdat wij dit voor je kunnen regelen hoef jij je hier niet om te bekommeren.

Vragen? Neem contact op via dit formulier. Of ben je al enthousiast? Check dan onze beschikbaarheid of boek ons direct via deze pagina.

Lees hier meer over Sax on the Beats: dj met saxofonist.