Over ons

Dj met saxofonist: Sax on the Beats

DJ met saxofonist: Sax on the Beats. Sax on the Beats heeft veel ervaring in het optreden op (grote) feesten in binnen- en buitenland en maakt van ieder feest een heel groot feest: of dat nu een studentenfeest, bedrijfsfeest, festival of een huwelijk in het buitenland is, Sax on the Beats is er klaar voor.

Wil je weten of Sax on the Beats kan optreden op de datum dat jij een feest organiseert? Check dan vrijblijvend de beschikbaarheid. Dat verplicht je helemaal tot niets! Heb je (andere) vragen? Neem dan gerust contact op!

Onze stijl

Het belangrijkste is dat ieder optreden een groot feest is voor het publiek. Onze stijl laat zich het beste omschrijven als: de dj draait toegankelijke, veelal bekende nummers. Dit is allemaal dansbare muziek( soms is de muziek dat al van zichzelf en soms kiezen we voor remixes van top 40 hits).

We hebben ervaring op veel verschillende soorten feesten en passen ons dus makkelijk aan. Op een groot studentenfeest zorgen de dj met saxofonist er voor dat het dak er af gaat met de uptempo hits van dit moment en bij een bedrijfsfeest of bruiloft zorgen we voor een mix van oldies en de hits van dit moment.

Samenwerking met bands en verhuurders

Sax on the Beats werkt -indien gewenst- samen met andere bands en met verhuurders van geluidsapparatuur. Dit maakt het voor jou een stuk makkelijker. Zo treden we regelmatig op met de succesvolle coverband Groove Department.

Wij stemmen het programma met elkaar af, zodat dat vlekkeloos op elkaar aansluit en we maken gebruik van elkaars geluidsapparatuur.

Dat zorgt er voor dat jij geen omkijken hebt naar de organisatie van de avond en je bespaart een hoop geld op de apparatuur.
En nog belangrijker: het wordt een nog groter feest!

Hoe het begon

Sax on the Beats is ooit begonnen uit een samenwerking tussen jeugdvrienden uit Sneek Jan Koetje (bekend van onder andere de succesvolle coverband Groove Department) en Tim. In de jaren daaropvolgend hebben ze vaak samen opgetreden. Ook trad Tim, onder de naam Sax on the Beats regelmatig op met andere saxofonisten, onder andere Pieter Oomen (ook eerder onderdeel van Groove Department), Nick (Broken Brass Ensamble) en Arjen (onder andere bekend van zijn tijd bij The Cool Quest).

Waar we nu staan

De afgelopen jaren heeft Sax on the Beats ongelooflijk veel opgetreden.  Nu, zo’n 8 jaar na de start, zitten we in een luxe positie dat we alleen hoeven te kiezen voor de optredens waarvan wij weten dat onze act perfect past bij die sfeer. Dat is leuk voor ons, maar daar gaat het natuurlijk niet om: het is ook het beste voor jouw feest! Wij treden vooral op op (grote) studenten- en bedrijfsfeesten, doen graag optredens in het buitenland en spelen regelmatig  op bijzondere bruiloften.